Personprofil

To forskellige personlighedstest giver et billede af, hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder og møder udfordringer på jobbet.

MBTI

Ifølge en Myers-Briggs MBTI type indikatortest har jeg en ENTP. Den viser min psykologiske preference, hvordan jeg opfatter verden og tager beslutninger.
  • E: Extrovert
  • N: Intuition
  • T: Tænkning
  • P: oPfattelse

ENTP'ernes primære levevis er fokuseret eksternt, hvor han/hun opfatter ting i primært via deres intuition. Han/hun beskæftiger sig med ting rationelt og logisk . Udadrettet intuition dominerer deres personlighed , og ENTP'ernes primære interesse i livet er at forstå verden. De er absorbere konstant idéer og billeder. De er som regel ekstremt hurtige og præcise i deres evne til at få adgang til en situation. ENTP'ere har en dybere forståelse af deres omgivelser end nogen af de andre typer. Denne evne til intuitivt at forstå situationer og mennesker giver ENTP'erne en klar fordel. De forstå generelt ting hurtigt og med stor dybde. De er ret fleksible og tilpasse sig godt til en lang række opgaver. De er gode til det, der interesserer dem . De er meget bevidste om muligheder, og det gør dem ret opfindsomme, når de løser problemer. ENTP'ere er ide-mennesker. Deres indsigtsfulde evner få dem til at se mulighederne overalt. De er begejstret for deres ideer og er i stand til at sprede deres entusiasme til andre. På denne måde får de den støtte, de har brug for at opfylde deres visioner.

DiSC personprofil

Min samlede DiSC personprofil ser således ud:

  • Dominans: 17
  • Social indflydelse: 7
  • Stabilitet: -8
  • Competencesøgende: -16

Ifølge Wikipedia er mennesker, der scorer højt i "D", meget aktive i løsningen af problemer og udfordringer.
En DiSC personprofil giver selvindsigt og hjælper mig til at forstå, hvilke type mennesker jeg arbejder sammen med, og hvordan de reagerer i forskellige situationer. Min DiSC personprofil er lavet på job og viser, hvordan mit adfærdsmønster er på jobbet. Den siger altså intet om, hvordan jeg er udenfor arbejde.

Se også

Brug disse links og læs mere om mig og se nogle af de projekter, jeg har været involveret i.